Podívejte se na naše nejnovější zprávy.

9 Článků
SPOLUPRÁCE S MUDR. PETEREM OLŠÁKEM NA REHABILITACI PACIENTŮ PO PORANĚNÍ MÍCHY
Článek
18. 04. 2024
SPOLUPRÁCE S MUDR. PETEREM OLŠÁKEM NA REHABILITACI PACIENTŮ PO PORANĚNÍ MÍCHY
Zázrak z Jánských Lázní jménem Peter Olšák. Jsme svědky jeho výnimočné a unikátní léčby pacienty s poraněním míchy, kterou léčí pomocí elektroakupunktury. Navíc je přítomen také náš exoskelet UNILEXA, který léčbu provádí a pomáhá pacientům postavit se zpět na vlastní nohy. Podívejte se na už další reportáž o téhle unikátní metodě, v které se také mihl náš exoskelet UNILEXA a CEO Michal Gloger a zjistěte, jak tato metoda funguje.Odkaz na zprávy a video nebo si níže přehrajte video.
Číst více
VIKTORŮV PŘÍBĚH O ODOLNOSTI A POKROKU PROSTŘEDNICTVÍM VERTIKALIZACE A CHŮZE
Článek
20. 02. 2024
VIKTORŮV PŘÍBĚH O ODOLNOSTI A POKROKU PROSTŘEDNICTVÍM VERTIKALIZACE A CHŮZE
Viktorova cesta je příběhem odvahy a odhodlání, který nás všechny inspiruje. Navzdory obrovským výzvám, které pro něj představuje poranění míchy, Viktorova cesta spěje k fyzické rehabilitaci s nadějí, kterou podporuje jeho houževnatost a průlomové moderní metody. Celý rozhovor (pouze v češtině) si můžete přečíst zde.Vertikalizace a chůze hrají zásadní roliVýznam vertikalizace a chůze nelze přeceňovat. Tyto základní aspekty rehabilitace po poranění míchy nabízejí nejen fyzické, ale i psychické a sociální benefity. Vertikalizace a chůze symbolizují nejen pohyb, ale i svobodu a nezávislost.Jak Viktorova rehabilitace postupovala, přijal možnost znovu se učit chodit s podporou našeho exoskeletu UNILEXA. Naše technologie poskytla Viktorovi více samostatnosti a umožnila mu dělat kroky k dosažení jeho cílů.Připojte se k Viktorově cestě za nezávislostíI když je Viktorův pokrok pozoruhodný, jeho cesta ještě zdaleka nekončí. Aby se Viktorův každodenní život stal ještě více mobilním, zahájila jeho rodina na stránkách Donio.cz dárcovskou kampaň. Připojte se a můžete se podílet na přepsání jeho příběhu a nabídnout mu šanci získat zpět svou mobilitu, svobodu a kvalitu života.Pojďme společně stát po Viktorově boku na jeho cestě za nezávislosti a silou.Donio.cz(1) Paleg, G.,Livingstone, R., 2015. Systematic review and clinical recommendations for dosage of supported home-based standing programs for adults with stroke, spinal cord injury and other neurological conditions. BMC Musculoskeletal Disorders.Disclaimer: This information is not medical advice, and individuals should consult with healthcare professionals for personalized recommendations.
Číst více
JAK JSME MUSELI REAGOVAT NA COVID? NEJEN O TOM V NOVÉM PODCASTU
Článek
22. 10. 2021
JAK JSME MUSELI REAGOVAT NA COVID? NEJEN O TOM V NOVÉM PODCASTU
Náš CEO Michal Gloger se v podcastu Buduj značku rozpovídal nejen o tom, jak se MEBSTER musel přizpůsobit pandemii koronaviru. Řeč padla také na obchod nebo na výzkum a vývoj senzorického subsystému. Podcast nejdete zde: LinkPříjemný poslech! 🎧
Číst více
MEBSTER MEZI TOP8 CEN SDGS!
Článek
01. 08. 2021
MEBSTER MEZI TOP8 CEN SDGS!
MEBSTER naplňuje cíle udržitelného rozvoje OSN (SDGs). Zaměřili jsme se na 3. cíl: "ZDRAVÍ A KVALITNÍ ŽIVOT" a jako finalisté v soutěži Ceny SDGs jsme uspěli! Jsme mezi TOP 8 nejlepšími!  MEBSTER od počátku své existence dbá na to abychom naplňovali cíle udržitelného rozvoje OSN (SDGs) a to zejména cíl třetí "ZDRAVÍ A KVALITNÍ ŽIVOT". Zajistit zdravý život a zvyšovat jeho kvalitu pro všechny v jakémkoli věku a v jakékoliv životní situaci je naše poslání, proto si moc vážíme uznání kterého se nám dostalo, být v TOP 8 soutěže ceny SDGs je pro nás pocta.
Číst více
MEBSTER OPĚT VE FORBES
Článek
22. 04. 2021
MEBSTER OPĚT VE FORBES
Znovu jsme se dostali do FORBES. Tentokrát jsme zmíněni v TOP 10 firmách Moravskoslezského kraje v dubnovém vydání tištěného magazínu FORBES s Petrem Kellnerem na úvodní stránce. Firma MEBSTER byla označena jako jedna z 10 nejlepších strtupů Moravskoslezského kraje. Pravděpodobně o nás v květnu vyjde i online článek a dáme vám o tom samozřejmě vědět zde na MEBLOGU. Pokud byste si chtěli FORBES se zmínkou o firmě MEBSTER zakoupit, hledejte vydání duben 2021 s fotografií Petra Kellnera na titulní straně.
Číst více
PŘEČTĚTE SI O NÁS NA PORTÁLU POZITIVNÍ ZPRÁVY
Článek
16. 04. 2021
PŘEČTĚTE SI O NÁS NA PORTÁLU POZITIVNÍ ZPRÁVY
Nedávno o nás vyšel článek na serveru Pozitivní zprávy. Kromě krátkého rozhovoru s Michalem Glogerem se můžete těšit i na video s Veronikou, která náš exoskelet UNILEXA vyzkoušela. V článku se ve zkratce dozvíte o firmě MEBSTER i o exoskeletu UNILEXA, který pomáhá lidem postavit se znovu na nohy. Dále je v článku přiloženo i video s Veronikou, která UNILEXU vyzkoušela a podělila se s námi o své pocity při používání. A pokud chcete vidět i další videa, můžete se podívat do našeho infocentra, kde kromě videí najdete třeba i seznam rehabilitačních center, kde si UNILEXU můžete vyzkoušet i vy. Celý článek naleznete na serveru Pozitivní zprávy po kliknutí zde.
Číst více
CO PŘINÁŠÍ PARTNERSTVÍ S CZECHINVEST? CASE STUDY
Článek
09. 04. 2021
CO PŘINÁŠÍ PARTNERSTVÍ S CZECHINVEST? CASE STUDY
Pojďte si přečíst, jak vypadá naše spolupráce s CzechInvest nejen v rámci programu CzechStarter. V článku se dozvíte například to, jak nám CzechInvest umožnil prezentovat exoskelet UNILEXA v Singapuru a také pomáhal s jeho certifikací. Díky mentorům CzechInvestu jsme byli schopni zacílit byznys strategii, rychleji certifikovat a patentovat náš první produkt. Například vyplňování přihlášky na patentový úřad není snadná záležitost. Je potřeba načerpat mnoho znalostí a také mít dostatek financí. Celou případovou studii naleznete na stránkách CzechInvest.
Číst více
MEBSTER VE FORBES
Článek
18. 02. 2021
MEBSTER VE FORBES
Vyšel o nás článek ve Forbes, takže s radostí přikládáme odkaz, kde si můžete rozhovor se zakladatelem firmy MEBSTER Michalem Glogerem přečíst. V článku se například dozvíte, jak vznikl nápad vytvořit pasivní exoskelet UNILEXA, nebo jaké má firma MEBSTER plány do budoucna. Celý článek naleznete na odkazu zde.
Číst více
DALŠÍ ČLÁNKY, KTERÉ O NÁS VYŠLY
Článek
06. 11. 2020
DALŠÍ ČLÁNKY, KTERÉ O NÁS VYŠLY
Pojďte si přečíst další články, které o firmě MEBSTER vyšly. Dnes pro vás máme odkazy na další 3 články, které o firmě MEBSTER vyšly. Zde je jejich seznam: MEBSTER pomáhá vozíčkářům cvičit v bezpečí domova s exoskeletem i ve stavu nouze - Finanční a ekonomický institutČeský MEBSTER pomáhá lidem s poraněním míchy postavit se zpátky na vlastní nohy - StartupJobsHamzova léčebna testuje přístroj pro chůzi lidí s ochrnutím nohou - Týden.cz.
Číst více